Šumarske pewag gusjenice

Siguran oslonac i  najviši stupanj očuvanja pri korištenju u šumarstvu.

Šumarskim profesionalcima na neprohodnim terenima potrebni su sigurnost i snažan oslonac. Novo razvijene šumarske gusjenice pewag bluetrack raspolažu istim značajkama kao i svi proizvodi pewag: premium kvalitetom, velikom silom otpora i izvanrednom ekonomičnošću.

 

Varijante pewag bluetrack-a »

Konfigurator za odabir ispravne šumarske gusjenice »

Vaša osoba za kontakt u pewagu »

 

Prednosti pewag bluetrack-a

Naše šumarske pewag gusjenice obilježava 5 ključnih prednosti:

Povećana otpornost na habanje i duži životni vijek

Sve šumarske pewag gusjenice opremljene su čepovima u provjerenom profilu pewag starwave®. Žljebovi profila starwave® postižu veću trakciju nego glatki čepovi, jer time dobivaju veću površinu.

Poboljšana trakcija

Zahvaljujući inovativnom profilu pewag starwave® i asimetričnom rasporedu čepova trakcija se bitno povećava. Neovisno o tome kakva je podloga, asimetrično raspoređeni čepovi pouzdano zahvaćaju tlo.

Izvanredna ekonomičnost 

Zahvaljujući optimalnoj prilagođenosti gusjenica gumama stroj manje tone i lakše klizi preko podloge. Samim time stroj troši manje goriva i stroj je brži i učinkovitiji.

 

Maksimalno očuvanje tla

Zbog manjeg opterećenja tla šumarske pewag gusjenice daju bitan doprinos očuvanju okoliša i održivosti. Zahvaljujući širokoj izvedbi profila utonuće strojeva na mekanim podlogama smanjuje se na minimum, a time trganje i uništenje tla.

Individualna prilagodba čepova prema potrebama kupaca  

U skladu sa željama kupaca čepovi se mogu savršeno prilagoditi načinu korištenja i podlozi. Ako profil poprečnog nosača to dopušta, broj čepova, kao i njihov razmještaj na poprečnom nosaču mogu se postaviti prema individualnim potrebama kupaca.

Varijante pewag bluetrack-a

Kako bi se zadovoljili različiti zahtjevi kupaca i uvjeti korištenja, pewag nudi različite varijante proizvoda.

pewag bluetrack perfekt idealan je za zahtjevno korištenje na stjenovitom i strmom terenu. Inovativno postavljanje kovanih čepova osigurava dodatno prianjanje.

Daljnje informacije možete naći ovdje »

pewag bluetrack duro je allround gusjenica za univerzalnu primjenu za standardne zahtjeve u šumarstvu pa se stoga može koristiti na velikom broju različitih tala. Zahvaljujući širokom nalijeganju i zaobljenim rubovima postiže se visok stupanj čuvanja tla.

Daljnje informacije možete naći ovdje »

pewag bluetrack flow je šumarska gusjenica predviđena za korištenje na laganim terenima i na osjetljivim podlogama. Gusjenica je konstruirana tako da se na najbolji mogući način čuvaju i kotač i teren te da je zajamčeno optimalno prianjanje. Široka površina nalijeganja gusjenice sprječava utonuće strojeva, prije svega na mekanim podlogama.

Daljnje informacije možete naći ovdje »

pewag bluetrack flow-perfekt je kombinirana gusjenica koja u jednoj gusjenici sjedinjuje najbolje značajke trakcije i očuvanja tla. Traka je kombinacija varijanti bluetrack flow i bluetrack perfekt pa se na taj način savršeno prilagođava različitim uvjetima u šumarstvu. Gusjenica se može univerzalno koristiti na svim podlogama.

Daljnje informacije možete naći ovdje »

pewag bluetrack flow-wide posebno čuva tlo i gume, a zahvaljujući širokoj površini nalijeganja  stabilna je i sinonim je za maksimalno očuvanje tla. Šumarska gusjenica posebno je pogodna za senzibilne i osjetljive podloge, jer veća površina nalijeganja sprječava utonuće stroja – čak i kod velikih tereta.

Daljnje informacije možete naći ovdje »

Koja je gusjenica prikladna za moje potrebe?

Kako biste mogli izvršiti odgovarajući odabir, možete s jedne strane koristiti naš konfigurator šumarskih gusjenica. On Vam pomaže da ustanovite koja gusjenica paše na Vaš šumarski stroj. Isto tako možete i osobno potražiti savjet od Robert Lekana, glavnog rukovoditelja za segment šumarstva, o različitim varijantama bluetrack-a.

Osim šumarskih gusjenica tvrtka pewag nudi i opsežan program šumarskih lanaca za zahtjevnu primjenu u šumarstvu. 

Proizvodnja pewag bluetrack-a u Vamberku

Sve šumarske pewag gusjenice proizvode se u visoko automatiziranom pogonu u Češkoj uz pridržavanje najviših zahtjeva kvalitete. Na taj način pewag jamči usavršene kvalitetne proizvode i fleksibilnu proizvodnju koja je u skladu sa zahtjevima kupaca.

Vaša osoba za kontakt u pewagu

 

Zovem se Robert Lekan, voditelj sam ključnih kupaca za segment lanaca u šumarstvu u tvrtki pewag d.o.o. Hrvatska. Zadovoljstvo mi je što vam mogu pomoći u odabiru ispravnih šumarskih lanaca koji udovoljavaju svim vašim zahtjevima i uvjetima rada.

U slučaju bilo kakvih nejasnoća ili konzultacija vezano za šumarske lance, slobodno nas kontaktirajte putem našeg kontakt obrasca.
 

Obrazac za kontakt – upit za individualno savjetovanje

Kontaktformular HR