pewag Lánctalpak erdészeti gépekre

Biztos tartás és kiemelkedően kímélő használat az erdészeti munkák során.

Az erdészetben dolgozó profiknak biztonságra és erős tartásra van szükségük az úttalan utakon és terepen. Az új fejlesztésű pewag bluetrack lánctalpak rendelkeznek minden olyan tulajdonsággal, mint minden pewag termék: prémium minőség, nagy ellenálló képesség és rendkívüli gazdaságosság.

 

pewag bluetrack változatok »

Konfigurátor a megfelelő lánctalp kiválasztásához »

Az Ön kapcsolattartója a pewagnál »

 

pewag bluetrack előnyök

A pewag lánctalpaknak 5 központi előnye van:

Fokozott kopásállóság és hosszabb élettartam

Minden pewag lánctalp a jól bevált tüskés pewag starwave® profilokból készül. A starwave® profilok bordáival nagyobb kapaszkodóképesség érhető el, mint a sima tüskékkel, mert nagyobb a felületük.

Még jobb kapaszkodóképesség

Az innovatív pewag starwave® profilnak és a tüskék aszimmetrikus elrendezésének köszönhetően jelentősen megnő a kapaszkodóképesség. Mindegy, hogy milyen a talaj, az aszimmetrikusan elrendezett tüskék megbízhatóan kapaszkodnak a földbe.

Rendkívül gazdaságos

Mivel a lánctalpak optimálisan idomulnak az abroncsokhoz, a gép kevésbé süllyed le és könnyebben megy el a talaj felett. Ennek következtében kevesebb üzemanyagot fogyaszt és a gép gyorsabb és hatékonyabb lesz.

Maximálisan kíméli a talajt

A pewag lánctalpai kisebb mértékben terhelik a talajt, így jelentősen hozzájárulnak a környezet kíméléséhez és a fenntarthatósághoz. A széles profilkialakításnak köszönhetően a gépek besüllyedése a puha talajba minimális.

A tüskék az egyéni vevői igényekhez igazíthatók

Vevőink kérésére a tüskéket tökéletesen a munkaterephez és a talajhoz tudjuk igazítani. Amennyiben a kereszttartó profil megengedi, a tüskék és azok pozíciója a vevő egyedi igényének megfelelően helyezhetők el a kereszttartón.

pewag bluetrack változatok

Hogy meg tudjunk felelni a különböző vevői igényeknek, a pewag különféle termékváltozatokat kínál.

pewag bluetrack perfekt ideális nehéz bevetésre sziklás és meredek terepen. A kovácsoltvas tüskék innovatív elrendezése biztosítja, hogy még jobban kapaszkodik.

További információkat itt » talál

pewag bluetrack duro egy univerzálisan bevethető multifunkcionális lánctalp  a standard erdészeti követelményekhez és így sokféle különböző talajon használható. A széles felfekvésnek és a lekerekített éleknek köszönhetően nagymértékben kíméli a talajt.

További információkat itt » talál

pewag bluetrack flow lánctalp könnyű terepen és érzékeny talajon való használatra. A lánctalpat úgy terveztük meg, hogy a lehető legjobban óvja az abroncsokat is és a talajt is, és optimális kapaszkodóképességet biztosítson. A lánctalp széles felfekvő felülete megakadályozza a gépek besüppedését mindenek előtt puha talajokon.

További információkat itt » talál

pewag bluetrack flow-perfekt kombinált lánctalp, ami egy lánctalpba egyesíti a kapaszkodóképesség és talajkímélés legelőnyösebb tulajdonságait. A lánctalp a bluetrack flow és bluetrack perfekt kombinációja és így tökéletesen illeszkedik az erdészeti munkák legkülönbözőbb feltételeihez. A lánctalp minden talajon univerzálisan használható.

További információkat itt » talál

pewag bluetrack flow-wide különösen talaj- és abroncskímélő, valamint stabil a széles felfekvő felületnek köszönhetően és maximálisan kíméli a talajt. A lánctalp alkalmas sérülékeny és érzékeny talajokhoz, mivel a nagyobb felfekvő felületével megakadályozza a gépek besüppedését – a legnagyobb terhelés mellett is.

További információkat itt » talál

Melyik lánctalp a megfelelő az én munkáimhoz?

A megfelelő termék kiválasztásához használhatja a lánctalp konfigurátort. Ez segít Önnek megtalálni, hogy az Ön erdészeti gépére melyik lánctalp lesz a jó. Stephan Schmidt, erdészeti key account manager szívesen áll személyesen is a rendelkezésére, ha tanácsot szeretne kapni a különböző bluetrack változatokról.

A lánctalpak mellett a pewag nehéz erdészeti munkákhoz alkalmas erdészeti láncok széles kínálatát nyújtja.

pewag bluetrack gyártás Vamberkben

Minden erdészeti gépekre való pewag lánctalpat magas fokon automatizált csehországi gyárunkban gyártunk, a legmagasabb minőségi követelmények betartása mellett. A pewag így kiforrott minőségi termékeket és rugalmas termelést garantál, ami megfelel a vevői elvárásoknak.

Az Ön kapcsolattartója a pewagnál

Stephan Schmidt vagyok, a pewag erdészeti üzletágának key account managere, és a világ minden részén dolgozó erdészeti ügyfeleknek nyújtok tanácsot és támogatást. Szívesen segítek Önnek a megfelelő lánctalp kiválasztásában, ami kielégíti az Ön igényeit és a felhasználás feltételeit is.

Kérjen időpontot személyes tanácsadásra a Kapcsolatfelvétel űrlap kitöltésével.

Kapcsolatfelvétel űrlap – Egyéni tanácsadás kérése

Kontaktformular_HU