Gozdarske gosenice pewag

Varen oprijem in najvišja raven zaščite pri gozdarjenju.

Gozdarski mojstri potrebujejo varnost in močan oprijem na težko prehodnem terenu. Pewagovi novi modeli gozdarskih gosenic bluetrack imajo enake lastnosti kot vsi ostali pewagovi izdelki: premium kvaliteto, visoko odpornost in odlično ekonomičnost.

 

Različice modelov pewag bluetrack » 

Konfigurator za izbiro pravilne gozdarske gosenice »

Vaša kontaktna oseba pri podjetju pewag »

 

Prednosti modelov pewag bluetrack

Naše gozdarske gosenice pewag imajo 5 ključnih prednosti:

Manjša obraba in daljša življenjska doba

Vse gozdarske gosenice pewag so opremljene z izboklinami s preizkušenim profilom pewag starwave®. Utori profila starwave® imajo boljšo trakcijo od gladkih izboklin, saj zajamejo večjo površino.

Izboljšana trakcija

Zaradi inovativnega profila pewag starwave® in asimetrične razporeditve izboklin je trakcija bistveno boljša. Asimetrično razporejene izbokline se zanesljivo oprimejo tal ne glede na stanje podtalja.

Odlična ekonomičnost

Ker je trak optimalno krojen na pnevmatike, se stroj manj pogreza in se lažje premika po podtalju. Posledično porabi manj goriva, stroj pa je hitrejši in učinkovitejši.

 

Maksimalna zaščita tal

Ker je teren manj obremenjen, prispevajo pewagove gozdarske gosenice bistveno k okoljevarstvu in trajnostnem razvoju. Profil pnevmatik je širok, torej se stroj na mehkem podtalju minimalno pogreza in povzroča minimalno škodo terenu.

Posamezna prilagoditev izboklin

Po želji lahko izbokline popolnoma prilagodimo posameznemu področju uporabe in podtalju. Če prečni nosilec to dopušča, lahko na željo stranke prav tako prilagodimo število izboklin in njihovo postavitev na prečnem nosilcu.

Različice modelov pewag bluetrack

Pewag nudi raznovrstne različice izdelkov, da ugodi vsem željam strank in pogojem uporabe.

pewag bluetrack perfekt je idealna za težko uporabo na kamnitem in strmem terenu. Inovativna namestitev skovanih izboklin zagotavlja še dodaten oprijem.

Več informacij najdete tukaj »

pewag bluetrack duro je univerzalna gosenica za standardno uporabo v gozdu in je tako ustrezna za različne terene. Prav tako je zaradi široke podlage in zaobljenih robov teren zaščiten.

Več informacij najdete tukaj »

pewag bluetrack flow je gozdarska gosenica za uporabo na lahkem terenu in na občutljivem podtalju. Gosenica je tako zasnovana, da čim bolje ščiti tako pnevmatiko kot teren ter zagotavlja optimalni oprijem. Široka podlaga preprečuje pogrezanje stroja predvsem na mehkem podtalju.

Več informacij najdete tukaj »

pewag bluetrack flow-perfekt je kombinacijska gosenica, ki združuje najboljšo možno trakcijo in zaščito terena v enem izdelku. Gre za kombinacijo modelov bluetrack flow in bluetrack perfekt in se tako odlično prilaganja na najrazličnejše gozdarske pogoje. Gosenica je univerzalno uporabna na vseh podtaljih.

Več informacij najdete tukaj »

pewag bluetrack flow-wide je še posebej prijazna do terena in pnevmatik, zaradi široke podlage pa je prav tako stabilna in tako omogoča maksimalno zaščito terena. Gosenica je posebej ustrezna za občutljiva podtalja, saj večja podlaga onemogoča pogrezanje naprave – tudi pri večjih bremenih.

Več informacij najdete tukaj »

Katera gosenica je ustrezna zame?

Pri izbiri si lahko pomagate z našim konfiguratorjem. Ta vam bo pomagal izbrati najboljšo gosenico za vaš stroj. Z veseljem pa vam o različnih modelih bluetrack lahko svetuje tudi Robert Lekan, naš svetovalec strankam na področju gozdarstva.

Ob gozdarskih gosenicah pa pewag prav tako nudi obsežen portfolio gozdarskih verig za težko uporabo.

Proizvodnja pewag bluetrack v Vamberku

Vse gozdarske gosenice pewag so proizvedene v visoko avtomatiziranem obratu na Češkem in izpolnjuje najvišje zahteve kakovosti. Pewag tako zagotavlja kakovostne, dodelane izdelke in fleksibilno proizvodnjo, ki izpolnjuje zahteve strank.

Vaša kontaktna oseba pri podjetju pewag

 

Sem Robert Lekan, vodja ključnih kupcev za področje gozdarskih verig v podjetju Pewag d.o.o., Hrvaška.  V zadovoljstvo mi je, da vam lahko pomagam pri izbiri primernih gozdarskih verig, ki ustrezajo vašim zahtevam in pogojem dela. 

V primeru kakršnih koli nejasnosti ali vprašanj v zvezi z gozdarskimi verigami, nas kontaktirajte preko obrazca za kontakt ali pa se obrnite na našega zastopnika v Sloveniji, podjetje KO-NET d.o.o. iz Šenčurja.

Kontaktni obrazec – individualno svetovanje

Kontaktni obrazec – individualno svetovanje